Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Türk Kahvesi makinesine tasarım ödülü
ARÇELİK TARAFINDAN SELAMLIQUE KATKISI İLE TASARLANAN KAPSÜLLÜ TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ, DÜNYANIN EN SAYGIN TASARIM ÖDÜLLERİNDEN BİRİ OLAN IF DESIGN’DA ALTIN ÖDÜL ALDI.

Arçelik’in inovasyon anlayışının, Selamlique’ın kahve uzmanlığı ile birleştiği 21 patentle korunan Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi, dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan IF Design’da Türkiye’ye ilk kez mutfak ürünleri alanında ‘Altın Ödül’ü getirdi.

Arçelik ve Selamlique’ın Türk Kahvesi kültürünü dünyaya taşıma heyecanı ile hayata geçirdiği Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi’nin uluslararası ve prestijli bir platformda ödüllendirilmesi, bu yenilikçi yaklaşım ve global hedeflerin başarısını ortaya koyuyor. Tazeliği, tadı ve mükemmel porsiyonuyla sunulan Türk Kahvesi kapsülü ve makinesi ile artık tüm dünyada kolaylıkla Türk Kahvesi hazırlanıp içilmesini hedefliyor.

Arçelik A.Ş, IF Design 2016 ’da ayrıca Flush Handle Buzdolabı, USA FS Fırın, USA Pro Fırın, Telve ve Zeus Divide & Cook ürünleri ile ürün tasarımı kategorisinde aldığı ödüllerle toplamda 6 ödülle tasarım alanındaki başarısını taçlandırdı. Münih’te BMW Müzesi’nde düzenlenen törende ödülleri Arçelik A.Ş. Endüstriyel Tasarım Direktörlüğünden Nihat Duran aldı.

Devir Patent Tescil Ofisi. 
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili