Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Patent Birincisi Arçelik'in Ar-Ge merkezlerine ödül
Arçelik Ar-Ge merkezleri, 5. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi kapsamında "Türkiye'nin En Başarılı Ar-Ge Merkezi" ödülüne layık görüldü

Arçelik'ten yapılan yazılı açıklamada, Ar-Ge projelerinin sonunda ortaya çıkan yeni teknoloji ve çıktıların kamuoyu ile paylaşılması, Ar-Ge merkezlerinin sorunlarının tartışılması ve başarılı Ar-Ge merkezlerine ödül verilmesi amacıyla oluşturulan 2015 Ar-Ge Merkezleri Performans Endeksi sonuçlarının açıklandığı kaydedildi.
Arçelik'in en büyük ödül olan "Türkiye'nin En Başarılı Ar-Ge Merkezi" ödülünün yanı sıra sektörel kategoride yapılan değerlendirme sonucunda da "Dayanıklı Tüketim Sektöründe En Başarılı Ar-Ge Merkezi" ödülünü kazandığı ifade edilen açıklamada, ödül töreninin ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Cami Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldığı belirtildi.

Arçelik adına ödülleri Üretim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztürk'ün, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün elinden aldığı bildirildi.
Yenilikçi ürün ve teknolojiler sergilendi

25 yıllık Ar-Ge birikimi ve kendi teknolojisi sayesinde ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın en önemli beyaz eşya üreticileri arasında yer alan Arçelik AŞ'nin, Congresium’da 80 metrekarelik alanda Homewhiz, OLED TV, Herb Garden ve soğutmalı fırın başta olmak üzere en yenilikçi ürün ve teknolojilerini sergilediği ifade edildi.
Arçelik AŞ'nin Ar-Ge alanında Türkiye’nin en çok yatırım yapan şirketlerinden biri olduğuna dikkat çekilen açıklamada, "Arçelik, Türk Patent Ligi’nde birinci sırada yer alıyor ve Türkiye’nin en çok uluslararası patent başvurusu yapan şirketi konumunda. Arçelik AŞ, Dünya Fikri Haklar Örgütünün (WIPO) yayınladığı ve en çok uluslararası patent başvurusu yapan şirketlerin sıralandığı listede 78. sırada yer alarak, bu zamana kadar hem şirket hem de Türkiye’nin ulaştığı en iyi dereceye sahip oldu. Arçelik, bugün 4 ülkede 11 Ar-Ge merkezinde binin üzerinde Ar-Ge çalışanı ile farklı coğrafyalardaki tüketicilerin yaşamlarına değer katacak ürünler geliştiriyor." denildi.

Devir Patent Tescil Ofisi. 
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili