Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Marka Tescili Zirveye Taşır.
Doğru bir şekilde işlerinizi büyütmek ve tabii ki zirveye tırmanmak, yapacağınız küçük işler ile birlikte, daha garantili olacaktır. Günümüzde isim en önemli araçların başında geliyor olmasından dolayı, sizlerde elinizi çabuk tutarak marka tescili yapabilir ve her açıdan kazanan olabilirsiniz. Çok iyi işler yapıp, markanızı isminize kayıt etmemeniz ile birlikte, yıllar sonrasında, markayı adına alan kişiler elinizden isminizi alacaklardır. Ancak bu sorunlar ile karşılaşmak istemeyenler için, marka tescil belgesi almaları gerekmektedir.

Buna göre çok daha rahat bir şekilde markanızı yani firmanızın ismini bir ömürlük almış olacaksınız. Tabii ki marka tescili başvurusu için yapılması gerekenlerin iyi bir danışmanlık hizmeti almak olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. İşte bunun için www.devirpatent.com Türkiye'nin en iyi firması olma yolunda ilerlemiş olmamızdan  dolayı, istediğiniz gibi marka tescili işlerinizi halletmiş olacaksınız. Tüm işleri detayları ile yapıyor olmalarından dolayı, artık marka tescil belgesi almanız bir hayli kolay olacak ve akabinde isminizi kayıt altına alabileceksiniz.

Marka Tescil Belgesi Almak Çok Kolay
İstediğiniz kolaylıklar ile tüm işlerinizi yapan firma ile dilediğiniz gibi marka tescili yaptırmış olacak ve belgenizi oldukça kolay bir şekilde almış olacaksınız. İnternet sitelerini de ziyaret ederek, tüm detayları ile marka tescil belgesi ile ilgili bilgiler alarak, avantajlarını öğrenebilir ve akabinde danışmanlar aracılığı ile marka tescili başvurusu yapabilir ve buna göre kısa sürede işlerinizi halledebilirsiniz. Artık tamamı ile özel danışmanlar sayesinde her türlü sektörde, istediğiniz markalar için en iyi çözüm yollarını da kullanarak belgenizi alabilirsiniz.
İşinize Uygun Marka Tescili Başvurusu Yapın
İşinde uzman iyi bir şekilde ile rahat bir şekilde marka tescili başvurusu yapmanız mümkün olacaktır. Tabii ki başvurunun tamamlanmasının ardından oldukça kolay bir şekilde marka tescil belgesi alabileceğiniz için, istediğiniz gibi bu konuda uzman olan Devir Patent Tescil Ofisi ile işinizi halledebilirsiniz. Her daim en iyi fırsatları sunan ve oldukça kolay bir şekilde marka tescili işlemlerinizi halletmenizi sağlayan firma ile artık markanızı adınıza kayıt edebilirsiniz.

Devir Patent Tescil Ofisi.
#patenthaber #markatescili #patent #patenttescili #tasarımtescili #devirpatent
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili