Leave your phone number, our team will communicate with you as soon as possible.
Name - Surname :
Phone :
let's call you
Katlanabilir Telefon için Yeni Patent!
Samsung, yeni nesil katlanabilir ekran cihazların mevcut sorunlarına kökten bir çözüm bulmuş gibi gözüküyor. Samsung, patenti ile yeni nesil teknolojinin öncüsü olabilir mi?

Samsung'un Galaxy Note 7 cihazı ile birlikte, düz ekranları terk ederek yeni nesil kavisli ekranları odağına alacağı ifade ediliyordu.
Güney Kore merkezli şirket, yeni nesil ekran çözümlerine yönelik olarak alacağı patent ile birlikte, sektörde öncü konuma geçme yolunda adım atıyor.

Prototip katlanabilir ekranlara yönelik olarak gelen eleştirileri odağına alan Samsung, yeni patentinde ekran bileşenlerini koruyarak cihazın olası çevresel etkilerden zarar görmemesini sağlayacak.

Cihazın içerisindeki bağlı levhalar dizisine yapay kas grubu yerleştirecek Samsung, çift bölmeli bir cihaz meydana getirecek.

Telefon iki bölmeli olacak
Cihaz içerisindeki bağlı levha dizilerine yerleştirilecek yapay kaslar, iki bölmeli bir telefonun oluşumuna zemin hazırlayacak.

Cihazı yarısından bölecek şekilde tasarlanan iki bölme, bir ekranın iki yarısı şeklinde hizmet verecek.

Her iki bölmede de yer alacak esneklik, cihazın çevresel etkilere maruz kalarak, sahip olacağı hasarları önleyici nitelikte olacak.

Tech Radar'da yer alan habere göre; uzmanlar Samsung'un söz konusu patenti gerçekleştirebilmesi halinde katlanabilir ekranların sahip olduğu sorunlardan birini büyük ölçüde ortadan kaldırabileceğini belirtiyorlar.

Devir Patent Tescil Ofisi.
Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Rüçhan Hakkı olarak da bilinen öncelik hakkı sayesinde bir marka sahibi ilk başvuru tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yurtdışında tescil için başvuru yaparsa, koruma tarihi ilk başvuru tarihi olarak kabul edilir ve siz marka sahiplerine büyük avantaj sağlar. Rüçhan hakkından bağımsız olarak da yurtdışında marka tescil işlemleri yapılmaktadır.Yurtdışında markaların korunması için siz müvekkillerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda izlenebilecek alternatif yollar;Ülkesel Marka TesciliYurtdışında istenen ülkede o ülkenin kendi mevzuatlarına göre yapılabilecek marka başvurusudur. Diğer başvuru sistemlerine belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz.Yurtdışında marka tescil başvurusu ülkesel bazda (ulusal) yapılabildiği gibi çeşitli ülkeleri kapsayan toplu sistemlerle de yapılabilir. Tüm dünyada geçerli tek bir tescil sistemi mevcut o
Read more »

blogs

Markanız Yurt Dışında Tescilli mi ?
Yurtdışı Patent ( Uluslar Arası Patent PCT )
TÜBİTAK reformuyla 'sahipli Ar-Ge' modeli geliyor
Ailece robot üretiyorlar
İndirme Özelliği Nedeniyle Netflix`e Patent Davası Açıldı!
İÜ kimya alanında 2 yeni patent aldı
Patent Tescili
Marka Tescili