Tüm Kulak Tipine Uygun Kulaklık Phazon!
Tüm Kulak Tipine Uygun Kulaklık: Phazon!
Tek bir boyutta üretilmiş, her kulağa uyma garantisi olan ve neredeyse her yerde kullanılabilecek kablosuz kulaklık Phazon, Indiegogo sitesinde yerini almış durumda.
Kulaklığın yapımcıları özellikle piyasadaki diğer kulak içi kulaklıkların birçok aktivite sırasında kulaktan düşmesine değiniyor. Phazon ile dünyanın ilk her kulağa uyabilen kulaklığı yapılmış ve firma resmi olarak kulaktan düşmeme garantisini veriyor. 500 kişi üzerinde denenip sonuçlarına göre özel üretilen, patenti kendilerine ait olan bir teknoloji ile, kulaklık tek bir çevirme hareketiyle kulağa oturtulabilir yapıya getirilmiş.
Daha önceleri Kickstarter üzerinde başlatılan, kulağın yapısına göre şekil alan, silikon başlıklı kulaklık Revols'u andıran bu ürün, rakibine göre biraz daha farklı. Diğer üründe kulaklıkları birbirine bağlayan kablolar bulunurken Phazon hiçbir kabloya sahip değil.
Phazon kulaklıklar neler yapabiliyor
Hemen hemen her spor aktivitesini yapabileceğiniz bu kulaklıkla aynı zamanda telefonumuza gelen aramaları da yanıtlayabiliyoruz. Firmanın rahat, can yakmayan ve kulaktan düşmeyeceği garantisi verdiği bu ürünün diğer iddialı olduğu yer ise su geçirmezlik. Phazon kulaklığı yüzerken bile kullanabilecek, sudayken müzik dinleyebileceksiniz.

Devir Patent Tescil Ofisi.
Üniversiteler Patent Yarışması başvuruları başladı
Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, 'Patentle Türkiye 3’üncü Üniversiteler Patent Yarışması’ başvurularının başladığını duyurdu. Asan, 2021 yılının ilk 6 ayında kuruma yapılan fikri mülkiyet başvurularının da arttığını bildirdi.Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Patentle Türkiye 3’üncü Üniversiteler Patent Yarışması başvurularının başladığını açıkladı. Prof. Dr. Asan, yarışmanın hedef kitlesinin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim gören üniversite öğrencileri olduğunu söyledi. Prof. Dr. Asan, bu yarışmayla öğrencilerin öncelikle patent konusunda farkındalıklarını artırmayı; bunun yanında da patent araştırması ve patent başvurusu yapma konularında bilgi ve tecrübe kazanmalarını sağlamayı amaçladıklarını kaydetti. Asan, 2017’de düzenledikleri ilk yarışmaya 101 farklı üniversiteden 518, 2019 yılındaki 2’nci Patent
Devamı »

bloglar

Üniversiteler Patent Yarışması başvuruları başladı
Orta öğretimde patent atağı
Patent başvuruları geçen yıla göre yüzde 16 arttış gösterdi
Türkiye uluslararası patent başvuruları artış oranında dünya birincisi oldu
Koronavirüse karşı patent başvuruları
Yapay zeka patent alamadı
Devir Patent Tescil Ofisi Data Center Expo Eurasia Fuarına Katılıyor
Yaratıcı fikirleri teşvik eden belge: Patent
Devir Patent