Mülkiyet Hakkı ve Patent tescil İşlemleri
Eğer ki buluşunuzun ve ya fikrinizin orijinal olduğunu düşünüyorsanız yani kısacası kendinize ait olan her şey için patent alma hakkınız vardır.Devir Patent Tescil Ofisi olarak tescil işlemlerinizde uzman ekibimizle hizmet vermekteyiz. Böylelikle başkaları tarafından da sizin izniniz olmaz ise kullanılmasının önüne geçersiniz. İşte böyle olan durumlara karşın marka tescili gibi seçenekler sayesinde fikrinizi korursunuz. Bu şekilde fikrinizin ve ya eserinizin size ait olduğunu da kanıtlamış olursunuz. Aynı zamanda ise kötü niyetli kişilerin çalma isteklerini ve buna yönelik eylemlerini ise karşılıksız bırakmış olacaksınız. Bu sayede hem içiniz rahatmış olacak hem de ailenizi korur gibi fikrinizi de geleceğe dair korumuş olacaksınız.

Eğer ihtiyacınız olan her sıkıntıda bir uzmana başvuruyorsanız neden bu durumda da başvurmayasınız ki? Nasıl hukuki durumlar için Avukattan, sağlık sorunları için doktordan yardım alıyor iseniz tescil içinde patent bürolarından yardım almanız gerekmektedir. Patent tescili için özellikle başvurularınızı incelikle ayarlamanız gereklidir. En iyi ve düzgün şekilde de geri dönmesini engelleyebilecek danışmanlık hizmetleriyle her daim sizinledir. Buradan da hareketle siz bekleme sürecinizde icadınızın en iyi halini patent başvurusuna sunduğunuzun garantisini verirsiniz. Yeni buluşlarınız da kendinize zaman yaratırken de tüm zaman kaybettirici olan dış etkenlerden arınmış olarak da devam edeceksiniz. Bu yüzden ise patent konu olduğunda danışmanlık hizmeti, hatta yardım almak mecburiyettir.  
Bir diğer bilindik patent alma işlemi ise tasarım konusunda alınanlardır. Tasarım Tescili demek tasarladığınız bir şeyin başka birisi tarafından ve ya izniniz olmadan bir firma tarafından kullanılamaması demektir. Bu sayede santimler boyu en ince ayrıntısına kadar tasarladığınız bir çizim ve ya bir web sitesi olsun fark etmeksizin tamamen bu tescil işlemi sayesinde sizin adınıza mimlenmiş olacaktır. Bu tescil işlemi sayesinde gönül rahatlığı içerisinde tasarımınızı insan içine çıkartabilir ve beğenilere sunabilirsiniz. Çünkü herkes bilir ki patenti alınmış bir fikir ve ya icat artık o kişiye aittir ve hiçbir şekilde çalınabilmesinin imkanı yoktur. Bundan dolayı da iş hayatının neredeyse her alnında inanılmaz derece de önemli ve gerekli bir konuma sahiptir patent konusunda hizmet sunan kuruluşlar.

Devir Patent Tescil Ofisi. 
Üniversiteler Patent Yarışması başvuruları başladı
Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, 'Patentle Türkiye 3’üncü Üniversiteler Patent Yarışması’ başvurularının başladığını duyurdu. Asan, 2021 yılının ilk 6 ayında kuruma yapılan fikri mülkiyet başvurularının da arttığını bildirdi.Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Patentle Türkiye 3’üncü Üniversiteler Patent Yarışması başvurularının başladığını açıkladı. Prof. Dr. Asan, yarışmanın hedef kitlesinin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim gören üniversite öğrencileri olduğunu söyledi. Prof. Dr. Asan, bu yarışmayla öğrencilerin öncelikle patent konusunda farkındalıklarını artırmayı; bunun yanında da patent araştırması ve patent başvurusu yapma konularında bilgi ve tecrübe kazanmalarını sağlamayı amaçladıklarını kaydetti. Asan, 2017’de düzenledikleri ilk yarışmaya 101 farklı üniversiteden 518, 2019 yılındaki 2’nci Patent
Devamı »

bloglar

Üniversiteler Patent Yarışması başvuruları başladı
Orta öğretimde patent atağı
Patent başvuruları geçen yıla göre yüzde 16 arttış gösterdi
Türkiye uluslararası patent başvuruları artış oranında dünya birincisi oldu
Koronavirüse karşı patent başvuruları
Yapay zeka patent alamadı
Devir Patent Tescil Ofisi Data Center Expo Eurasia Fuarına Katılıyor
Yaratıcı fikirleri teşvik eden belge: Patent
Devir Patent