Kurumsal

Yaklaşımımız

Devir Patent Fikri Mülkiyet ve Sınai Haklar ile birlikte TSE, ISO kalite belgeleri ve barkod tescili konusunda hizmet ve danışmanlık vermektedir. Aynı zamanda ISO 9001 ve ISO 10002 kalite sertifikalarına sahip bulunmaktadır.

Devir Patentin sunduğu hizmetlerin temelini;  Sınai haklara konu alan marka, patent ve endüstriyel tasarım vekilliği ve danışmanlığı oluşturmaktadır. Bilgi ve birikiminin gücüyle tescil ve koruma işlemleri yanında araştırma, takip, yorumlama, analiz, karşılaştırma, sistem ve geliştirme, eğitim vb. birçok konuda hizmet vermektedir.

Türkiye’de kurulduğu bu günden yana Sınai Haklar bilincinin gelişimi için çalışmaya devam eden Devir Patent, yalnızca ülke içerisinde değil uluslararası arenada da müvekkillerinin haklarını korumak adına ulusal ve uluslararası birçok kurum ve kuruluşla işbirliklerine devam etmektedir.

 


Kalite Politikamız

Hizmet kalitemizi sürekli arttırarak, koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak.

Ülkemizde ve Dünyada sektörümüzle ilgili gelişmeleri ve değişmeleri takip etmek, sürekli iyileştirmeler yapmak, yeniliklere imza atmak.

 

Deneyimli danışmanlarımızın ve konusunda uzman ekip arkadaşlarımızın sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir ortamda çalışmalarını sağlamak, gelişimlerine ve eğitimlerine katkıda bulunmak.

 

Sunduğu hizmetle yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda şirketi karlı ve uzun bir geleceğe sahip kılmak.

 

Kalite faaliyetlerini üst yönetimin tam desteği ile yerine getirmek, kalite programının strateji ve uygulama faaliyetlerini üst yönetimle birlikte başlatmak.

 

Yaptığımız her işin ilk seferinde ve sürekli doğru yapılmasını sağlamak.

 

Çalışmalarımıza uzun süreli iş imkanları sağlamak ve şirketin karlılığı nispetinde onların refah seviyelerini arttırmak.

 

Gizlilik prensiplerine bağlı ve karşılıklı güven ilkesiyle hareket etmek.

 

 

 

Vizyonumuz

 

Amacımız; müşterilerimizin, rakiplerine karşı ileri sürebilecekleri ve savunabilecekleri fikri mülkiyet hakları elde etmelerini sağlamak ve bunları sürdürülebilir ticari değerlere dönüştürmek üzere kendilerine destek vermektir.

 

 

Misyonumuz

 

Müşteri odaklı, gizlilik esaslı, karşılıklı güvene dayanan, hızlı, kaliteli ve profesyonel hizmet sunarak Türk müteşebbislerine Sınai mülkiyet bilincini kazandırmak.

Global pazarda Türk firmalarının rekabet gücünü arttırmak.

Yurt dışı firmaların Sınai mülkiyet haklarının Türkiye pazarında etkin bir şekilde korunmasını sağlamak.

Üniversiteler Patent Yarışması başvuruları başladı
Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, 'Patentle Türkiye 3’üncü Üniversiteler Patent Yarışması’ başvurularının başladığını duyurdu. Asan, 2021 yılının ilk 6 ayında kuruma yapılan fikri mülkiyet başvurularının da arttığını bildirdi.Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Patentle Türkiye 3’üncü Üniversiteler Patent Yarışması başvurularının başladığını açıkladı. Prof. Dr. Asan, yarışmanın hedef kitlesinin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim gören üniversite öğrencileri olduğunu söyledi. Prof. Dr. Asan, bu yarışmayla öğrencilerin öncelikle patent konusunda farkındalıklarını artırmayı; bunun yanında da patent araştırması ve patent başvurusu yapma konularında bilgi ve tecrübe kazanmalarını sağlamayı amaçladıklarını kaydetti. Asan, 2017’de düzenledikleri ilk yarışmaya 101 farklı üniversiteden 518, 2019 yılındaki 2’nci Patent
Devamı »

bloglar

Üniversiteler Patent Yarışması başvuruları başladı
Orta öğretimde patent atağı
Patent başvuruları geçen yıla göre yüzde 16 arttış gösterdi
Türkiye uluslararası patent başvuruları artış oranında dünya birincisi oldu
Koronavirüse karşı patent başvuruları
Yapay zeka patent alamadı
Devir Patent Tescil Ofisi Data Center Expo Eurasia Fuarına Katılıyor
Yaratıcı fikirleri teşvik eden belge: Patent
Devir Patent