Juvo ile Uyku Düzeninizi İyileştirin


Uyku, sağlıklı bir gün geçirmek için en büyük etken. Peki, uykunuzu nasıl düzene sokabilirsiniz? Juvo ile uyku düzeninizi ve kalitesini takip etmek artık çok kolay.

Juvo ile birlikte uykunuzu kolayca izleyebilir ve düzene sokabilirsiniz. İçinde bulunan sensörler ile değerlerinizi gerçek zamanlı ölçüp, WiFi ile birlikte bağlı olan mobil cihazınızdan değerleri okuyabilirsiniz. Kısacası Juvo, odanızı sizin için bir uyku asistanına dönüştürüyor.

Juvo’nun özellikleri

Fiber optik şerit ile uyku döngüsünü ölçen ürün, patenti alınmış bir sensör ile birlikte kolayca her yatağın altında kullanılabiliyor. Yapabileceğiniz şeyler arasında, uykunuzun hangi aşamalarında rahatsız olabildiğinizi görebilmek, yeterli oksijen alıp almadığınıza bakmak, uyku sırasında kalp atış hızınızın ne olduğunu görmek, alarm ile en doğru zamanda uyanmak, termometre ile optimal uykı sıcaklığınızı bulmak mevcut.

Güzel bir uykunun yardımcıları arasında ışık, ısı ve sesler gibi yan faktörler bulunmaktadır. Juvo yardımıyla uygulama, size uykunuzda yardımcı olabilecek bir beyaz gürültü dinletebilir, sizi uykunuzun en hafif olduğu, doğru zamanda uyandırabilir. Basitçe sensör şeritleri yatacağınız yere seriyor ve üzerinde uyuyorsunuz. Daha sonra bütün değerleriniz gerçek zamanlı olarak ölçülüyor.

Devir Patent Tescil Ofisi.

Üniversiteler Patent Yarışması başvuruları başladı
Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, 'Patentle Türkiye 3’üncü Üniversiteler Patent Yarışması’ başvurularının başladığını duyurdu. Asan, 2021 yılının ilk 6 ayında kuruma yapılan fikri mülkiyet başvurularının da arttığını bildirdi.Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Patentle Türkiye 3’üncü Üniversiteler Patent Yarışması başvurularının başladığını açıkladı. Prof. Dr. Asan, yarışmanın hedef kitlesinin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim gören üniversite öğrencileri olduğunu söyledi. Prof. Dr. Asan, bu yarışmayla öğrencilerin öncelikle patent konusunda farkındalıklarını artırmayı; bunun yanında da patent araştırması ve patent başvurusu yapma konularında bilgi ve tecrübe kazanmalarını sağlamayı amaçladıklarını kaydetti. Asan, 2017’de düzenledikleri ilk yarışmaya 101 farklı üniversiteden 518, 2019 yılındaki 2’nci Patent
Devamı »

bloglar

Üniversiteler Patent Yarışması başvuruları başladı
Orta öğretimde patent atağı
Patent başvuruları geçen yıla göre yüzde 16 arttış gösterdi
Türkiye uluslararası patent başvuruları artış oranında dünya birincisi oldu
Koronavirüse karşı patent başvuruları
Yapay zeka patent alamadı
Devir Patent Tescil Ofisi Data Center Expo Eurasia Fuarına Katılıyor
Yaratıcı fikirleri teşvik eden belge: Patent
Devir Patent